SOCIAL

Voteaza online personalitatile sibiene nominalizate la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala

Voteaza online personalitatile sibiene nominalizate la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala

Judetul Sibiu  participa la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala cu 16 nominalizari: asistenti sociali, reprezentanti ai institutiilor guvernamentale si neguvernamentale, ai autoritătilor locale si jurnalisti implicati in campanii sociale. Acestia pot fi sustinuti prin vot online pe site-ul decicat acestui eveniment gala.cnasr.ro, la sectiunea „Vot 2016”.

Gala Nationala a execelentei in asistenta sociala, vot online

Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala 2016 urmareste punerea in valoare a profesiei de asistent social si premierea progreselor realizate in cele doua decenii de la reconstruirea sistemului de asistenta sociala.

Efortul si implicarea celor nominalizati pot fi apreciate prin vot online, in perioada15 februarie (ora 10) – 22 februarie (ora 00), pe site-ul dedicat Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala, gala.cnasr.ro, sectiunea „Vot 2016”.

„Votul nostru este foarte important pentru intrarea lor in finala – faza de jurizare a activitatii – si este singurul mod de a recompensa , la nivel national, performanta lor. Sa apreciem asadar, intr-un efort comun, discretia muncii lor, dar totodata sa recunoastem performanța si sa o incurajam!”, a precizat Valeria Guliman, presedinte CNASR, structura teritoriala, judetul Sibiu.

Aflata la a III-a editie, Gala Excelentei va avea loc luni, 14 martie 2016, la Ateneul Roman din Bucuresti.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309