SANATATE

Vrei o programare la medic? Cea mai simpla metoda: direct de pe telefon!

Vrei o programare la medic? Cea mai simpla metoda: direct de pe telefon!

In curand, orice sibian care poseda un smartphone va putea sa cheme Ambulanta sau sa isi faca o programare la medic direct de pe telefonul mobil si sa evite, astfel, sa astepte la telefon pana cand cineva ii raspunde.

aplicatia-dispensar1

Aplicatia ”Dispensar”, cea care permite acest lucru, a fost lansata in Bucuresti, urmand ca in scurt timp sa devina operational la nivelul intregii tari.

”Dispensar” este gratuita si este disponibila atat pe Android, cat si pe iOS, potrivit unui comunicat de presa remis MEDIAFAX.

Dispensar doreste sa in ajutorul celor care au nevoie de o programare la medic, la analize medicale sau care doresc sa apeleze la un serviciu de ambulanta.

Profilul utilizatorului este reprezentat de persoane cu varsta intre 25 – 55 de ani, femei si barbati, posesori a unui smartphone.

Studiile arata ca mai mult de 75% dintre romani utilizeaza un smartphone. De aceea, aplicatia a aparut din necesitatea de a raspunde nevoilor oricarui pacient: nu mai pierde timp cautand un medic sau un laborator de analize medicale; nu mai asteapta la telefon zeci de minute pentru a face o programare.

In aplicatia Dispensar, pacientii gasesc toate specialitatile medicale.

Dupa descarcarea aplicatiei din magazinul App Store sau Play Store, pacientul isi creeaza un cont de logare, alege specialitatea pentru care doreste un anumit serviciu medical, lanseaza cererea catre clinicile selectate si ulterior, alege unul dintre centrele medicale la care doreste sa se trateze.

Clinicile care raspund solicitarii pacientului ii vor comunica ziua, data, numele medicului si costul consultatiei. Aplicatia se descarca gratuit, iar utilizarea ei nu presupune niciun cost pentru pacienti.

In aplicatia Dispensar se regasesc majoritatea clinicilor si cabinetelor medicale din Bucuresti, acele unitati medicale care inteleg nevoile pacientului modern si furnizeaza servicii medicale de calitate. Prin intermediul acestei aplicatii, clinicile pot oferi servicii medicale, pot dobandi vizibilitate maxima contra unui buget de promovare accesibil si pot sa faca parte dintr-o platforma independenta de furnizori de servicii medicale de calitate – se mai precizeaza in comunicat.

„Dispensar este o aplicatie de mobil gratuita care faciliteaza accesul la servicii medicale de calitate, usor accesibile si intr-un timp scurt. Pe deoparte, aceasta aplicatie este locul in care pacientul gaseste toata gama de servicii medicale, iar pe de alta parte, DISPENSAR este punctul in care clinicile vin in intampinarea pacientilor cu serviciile medicale de calitate. Asadar, prin aceasta aplicatie ne adresam in egala masura atat pacientior, cat si clinicilor medicale”, a declarat Diana Suciu, dezvoltatoarea aplicatiei.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279