ACTUALITATE

Vrei sa afli unde votezi? Primaria a lansat o aplicatie online

Vrei sa afli unde votezi? Primaria a lansat o aplicatie online

Sibienii care nu stiu exact unde trebuie sa voteze la alegerile locale din 5 iunie pot sa afle sectia la care sunt arondati, printr-o cautare pe internet.

votare

”Aplicatia se poate accesa pe site-ul www.sibiu.ro (http://193.186.10.36/webgis2/#zoom=4&lat=45.79785&lon=24.15153&layers=BTTTTTTTT),pe pagina principala, printr-un buton pe banda din dreapta numit “Gaseste sectia unde votezi”. Dupa completarea strazii si a numarului imobilului la care locuiti, aplicatia va indica sectia la care puteti vota si o va localiza pe harta Sibiului”, explica reprezentantii Primariei Sibiu.

La alegerile de duminica, Primaria Sibiu a delimitat un numar de 105 sectii de vot in municipiul Sibiu si statiunea Paltinis. Conform evidentelor institutiei, in municipiul Sibiu exista un numar de 143.867 de cetateni cu drept de vot inscrisi pe listele permanente si pe cele complementare.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309