SANATATE

Vrei sa salvezi o viata? DONEAZA SANGE!

Vrei sa salvezi o viata? DONEAZA SANGE!

Campania „Doneaza sange, salveaza o viata”, a Patriarhiei Romane, continua si anul acesta la Sibiu, urmand sa fie organizate mai multe actiuni de donare de sange. Persoanele cu suflet mare care isi doresc sa salveze o viata sunt asteptate sa doneze sange.

Patriarhia Romana prin implicare Arhiepiscopiei Sibiului si a mai multor institutii partenere organizeaza a doua editie a campaniei „Doneaza sange, salveaza o viata” si se vor organiza mai multe actiuni de donare de sange.

„Ca o noutate incepand cu acest an, programul isi mareste raza de actiune cuprinzand si judetul Brasov. Credinciosii Arhiepiscopiei Sibiului sunt indemnati sa se alature acestei serii de activitati filantropice, intrucat sangele este un element ce poate salva vieti, iar cererea in Centrele de Transfuzie Sanguina se afla intr-o permanenta crestere”, se precizeaza in comunicatul de presa.

Peste 480 de persoane voluntare au donat sange, la Sibiu in 2015

La prima editie a campaniei „Donează sange, salveaza o viata”, realizata la Sibiu in cursul anului 2015, peste 480 de persoane voluntare au donat sange in cadrul a 13 actiuni organizate atat la Centrul Judetean de Transfuzie Sanguina Sibiu, cat si prin intermediul unei caravane mobile de la Spitalul Judetean din Targu-Mures.

„Printre cei care au donat sange in cadrul acestei campanii se gasesc reprezentanti ai Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu, ai Inspectoratului Judetean de Jandarmerie, ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, ai Inspectoratului Judetean de Politie si ai Facultatii de Teologie Ortodoxa „Andrei Saguna” ”, conform comunicatului de presa.

De asemenea, la campanie au participat numerosi credinciosi si preoti din parohiile Arhiepiscopiei Sibiului.

campanie doneaza sange, SibiuSursa foto: oradesibiu.ro

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275