SANATATE

Vrei sa traiesti mai mult? Bea in fiecare zi sucul minune!

Vrei sa traiesti mai mult? Bea in fiecare zi sucul minune!

Un suc preparat din ingrediente pe care oricine le poate avea la indemana iti prelungeste viata si te ajuta sa nu te imbolnavesti, singura conditie fiind aceea de a-l consumea in fiecare zi, sustin cercetatorii.

Pentru prepararea lui ai nevoie de un kilogram de sfecla rosie, 100 de grame de miere, 500 de grame de morcovi, trei portocale si o lamaie. Toate ingredientele se pun intr-un mixer si se amesteca, iar lichidul rezultat se toarna intr-o sticla care se pune la frigider. Este o bautura magica ce trebuie consumata in fiecare dimineata. Sucul, care cuprinde doar fructe si legume, ar intari sistemul imunitar si ar permite prevenirea aparitiei unor forme de cancer. Sfecla rosie este cunoscuta ca un antioxidant natural si, potrivit mai multor studii, un consum zilnic ar putea constitui o bariera anti-cancer. Mierea are virtuti antibacteriene, dar stimuleaza si circulatia sanguina, intareste sistemul cardiovascular si combate colesterolul. Portocalele si morcovii au un efect benefic asupra sistemului imunitar, in timp ce lamaile usureaza digestia. Toate sunt argumente solide pentru consumul zilnic al unui suc placut la gust care, in plus, ar creste si speranta de viata.

Sursa: Rador

suc de fructe

Foto: rawveganjoy.ro

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279