ACTUALITATE

Vreme de primavara doar astazi la Sibiu. De maine vin ninsorile!

Vreme de primavara doar astazi la Sibiu. De maine vin ninsorile!

zapada la cisnadioara

Vremea frumoasa de la Sibiu nu va dura mult. Incepand de joi, meteorologii au anuntat ca vor reveni ninsorile, ploile si vantul puternic.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) e emis, miercuri, doua avertizari Cod Galben de ninsori si viscol, valabile incepand de joi dupa-amiaza pana sambata, in majoritatea regiunilor.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 5 martie, ora 13,00 — 6 martie, ora 16,00, vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii. In zona montana si in regiunile sud-vestice vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare si, indeosebi la altitudini mari, se va depune strat consistent de zapada. Cantitatile de precipitatii vor depasi local 15-20 l/mp si, izolat, 30-35 l/mp. In Dobrogea, sudul Munteniei si al Moldovei vor predomina ploile, iar in restul teritoriului precipitatiile vor fi mixte. Vantul se va intensifica in majoritatea regiunilor, iar la munte va depasi la rafala 60 km/h, viscolind ninsoarea.

Ulterior, in intervalul 6 martie, ora 16,00 — 7 martie, ora 16,00, vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare in toate zonele montane, in Oltenia, Muntenia, centrul si sudul Moldovei, cea mai mare parte a Transilvaniei si in sudul Banatului.

In restul teritoriului precipitatiile vor fi mixte. Cantitatile de precipitatii vor depasi local 15-20 l/mp si izolat 30 l/mp in regiunile sudice, estice si centrale. La munte, stratul de zapada nou depus va fi consistent. Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor cu viteze ce vor depasi 50 km/h, mai ales in sud. La munte vor fi rafale de peste 70 km/h, viscolind si spulberand zapada.

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM precizeaza ca va actualiza avertizarile emise.

Sursa: Agerpres


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279