TIMP LIBER

Week-end cu ploi la Sibiu. Pana duminica dupa-amiaza

Week-end cu ploi la Sibiu. Pana duminica dupa-amiaza

vant

Se strica din nou vremea. Dupa cateva zile cu soare, la Sibiu va urma un week-end ploios. Meteorologii au avertizat ca, de vineri pana duminica dupa-amiaza, vor fi temperaturi scazute si ploi in toata tara, cantitatile de apa putand depasi, in unele zone, 40 de litri pe metru patrat.

Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila de vineri, ora 14.00, pana duminica, la aceeasi ora, vor fi ploi in toate regiunile, iar la munte, precipitatiile vor duce la topirea stratului de zapada.

In Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei si zona montana aferenta vor fi ploi torentiale vineri, iar sambata, averse vor fi mai ales in estul, sudul si centrul tarii. Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 de litri pe metru patrat si izolat 30-40 de litri pe metru patrat in 24 de ore.

In toate regiunile tarii vor fi temperaturi scazute, mai ales valorile maxime diurne, iar vremea va deveni rece pentru aceasta data.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279