ACTUALITATE

Zbori la Munchen? Lufthansa mareste ferecventa curselor de la Sibiu

Zbori la Munchen? Lufthansa mareste ferecventa curselor de la Sibiu

Numarul de zboruri de pe Aeroportul International Sibiu (AIS) catre Munchen va creste incapand din aprilie 2017, dupa ce compania Lufthansa a decis sa sporeasca frecventa curselor spre capitala Bavariei.

lufthansa-mai-multe-zboruri-sibiu-munchen

Potrivit concucerii AIS, frecventa zborurilor spre Munchen va creste de la doua la trei pe zi, de luni pana vineri.

Astfel, din 4 aprilie a fost introdus zborul cu plecare la ora 12,30 din Sibiu si cu aterizare la Munchen la ora 13,10, de luni pana vineri, in timp ce sambata si duminica vor fi pastrate doar cele doua curse care sunt operate si acum, la orele 06,05 si 17,55, cu aterizare in Germania la 06,45, respectiv 18,35.

„Cea mai prolifica ruta operata la Aeroportul International Sibiu respectiv Sibiu – Munchen confirma din nou potentialul de crestere a volumului de pasageri de care dispune aeroportul, prin aceasta noua frecventa urmand a fi realizate in timpul saptamanii patru conexiuni zilnice intre cele doua aeroporturi. Asteptarile si nevoile exprimate de comunitatea pe care o deservim se reflecta in deciziile companiilor aeriene de a investi in Aeroportul International Sibiu”, a declarat directorul AIS, Marius Girdea.

Rezervarile pentru noile frecvente sunt deja disponibile pe www.lufthansa.com.

Foto: StirileTVR.ro

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309