EVENIMENT

Zbura cu 202 km/h prin Seica Mare. A primit o amenda pe masura!

Zbura cu 202 km/h prin Seica Mare. A primit o amenda pe masura!

radar politie

Un sofer din judetul Mures a reusit sa stabileasca un record care va fi cu greu doborat. Acesta a fost prins de politistii sibieni cu o viteza ametitoare: 202 km/h in localitate, intr-o zona cu limitare de 70 km/h.

Soferul de 32 ani, care se credea pilot de avion, a primit o amenda de 1950 lei si va fi nevoit sa stea departe de volanul masinii pentru urmatoarele 90 zile, anunta Inspectoratul Judetean de Politie Sibiu.

“Depasirea limitelor legale de viteza si viteza neadaptata la conditiile de trafic reprezinta unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice! Tocmai de aceea este ingrijorator faptul ca un conducator auto manifesta o asemenea atitudine in trafic, sfidand legea si punand in pericol viata celorlalti participanti la trafic. Serviciul Rutier recomanda conducatorilor auto sa circule cu prudenta, cu viteza adaptata conditiilor de trafic si meteo si sa acorde o atentie sporita pietonilor”, recomanda politistii sibieni.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309