ACTUALITATE

Zece pentru Cotroceni. Cine este candidatul cu conac si Ferrari si ce avere au Ponta si Johannis

Zece pentru Cotroceni. Cine este candidatul cu conac si Ferrari si ce avere au Ponta si Johannis

RTEmagicC_4-catarama-vila-snagov_01.jpg

Cu aproximativ o jumatate de an inainte alegerilor prezidentiale, zece politicieni si-au anuntat intentia de a candida la cea mai importanta functie in stat: Victor Ponta (PSD), Klaus Johannis (PNL), Viorel Catarama (Independent), Catalin Predoiu (PDL), Cristian Diaconescu (PMP), Calin Popescu Tariceanu (Partidul Liberal Reformator – PLR), Dan Diaconescu (PP), Kelemen Hunor (UDMR) si Ioan Ghise (Independent).

Dintre acestia, cel mai bogat este de departe fostul liberal Viorel Catarama. Omul de afaceri are o avere estimata la 130 milioane euro. El detine proprietati impresionante, dar si masini de lux. Nici fostul premier Calin Popescu Taricenu nu este sarac. Actualul sef al Senatului detine terenuri la Snagov si pe litoral, dar si masini clasice. Primarul Sibiului, Klaus Johannis se poate lauda cu cele sase imobile detinute in Sibiu, si sume frumoase obtinute din chirii. Si primul ministru Victor Ponta detine trei apartamente in Bucuresti, casa si teren de 1400 mp in Gorj dar si conturi in banci in valoare de aproape 100,000 euro.

Vedeti averile complete ale candidatilor la presedintie pe libertatea.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349