SOCIAL

Zece specializari scoase din programa Universitatii “Lucian Blaga” Sibiu, din anul universitar viitor

Zece specializari scoase din programa Universitatii “Lucian Blaga” Sibiu, din anul universitar viitor

facultatea de drept sibiu

Un numar de zece specializari si programe de studii de la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu vor intra in lichidare incepand cu anul universitar 2014/2015. Facultatile nu vor mai putea organiza exemene de admitere pentru acestea, insa studentii deja inscrisi isi vor putea finalize studiile.

Cele zece specializari sunt: Facultatea de Drept – Politie locala, Facultatea de Litere si Arte – Studii americane, Facultatea de Stiinte Socio-Umane – specializare Design, Istorie ID, Stiinte politice ID, Facultatea de Inginerie – Design industrial, Mecanica fina si nanotehnologii, Facultatea de Stiinte – Fizica informatica, Facultatea de Stiinte Economice – Informatica economica.

La nivelul intregii tari sunt 33 de universitati de stat si private care au cel putin o specializare sau un program de studii care intra in lichidare si pentru care nu mai pot organiza examen de admitere, arata un document al Ministerului Educatiei. (Foto: turnulsfatului.ro)

Lista completa cu universitatile si specializarile ce urmeaza sa fie scoase din programa le puteti vedea aici:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279