ADMINISTRATIE

Zece strazi din zona Hipodrom intra in reparatii ample

Zece strazi din zona Hipodrom intra in reparatii ample

 lucrari

Primaria Sibiu a finalizat procedura de achiziţie pentru lucrarile de reparaţii ce se vor desfaşura pe primul pachet de strazi licitat: strada Andrei Mureşanu, strada Miraslau, Aleea Buia, Aleea Geniştilor, strada Matei Milo, strada Intrarea Arieşului, strada Avram Iancu, strada Cugir, strada Teliuc, strada Lunga – în spatele blocurilor din zona şcolii generale nr. 18. Reparaţiile vor fi efectuate de firma contractata în termen de patru luni de la semnarea contractului.

Contractul va fi semnat cu firma SC Terra Building SA, valoarea acestuia fiind de 3.930.456,32 lei, fara TVA. SC DPC va avea calitate de subcontractant, urmând sa efectueze aproximativ 40% din lucrari, dar şi servicii de testare a calitaţii materialelor.

Pe fiecare dintre cele zece strazi menţionate se vor reface carosabilul şi trotuarele, vor fi amenajate guri de scurgere pentru canalizarea pluviala şi vor fi instalate semnele de circulaţie şi realizate marcajele rutiere.

Lucrari si pe strazile de pamant

In afara de pachetul de zece strazi, Primaria Sibiu a semnat în data de 22 mai contractul pentru serviciile de scarificare a strazilor de pamânt din municipiul Sibiu. Contractul semnat cu firma SC Geiger Transilvania SA are un termen de valabilitate de 4 luni şi prevede execuţia de lucrari de scarificare şi reprofilare cu adaos de material pietros urmata de compactare pe o suprafaţa de 75.000 de metri patraţi. Contractul prevede de asemenea plombarea gropilor izolate de pe strazile de pamânt pe o suprafaţa de 5.000 de metri patraţi. Valoarea acestor lucrari este de 896.226,29 lei, fara TVA.

 

În cadrul acestui contract Direcţia Tehnica va emite comenzi conţinând strazile pe care se va interveni. Prima comanda va conţine urmatoarele strazi: Preot Bacca (parţial), Balanţei (parţial), Bratislava, Crinilor, Depoului, Drum Nou, Drumul Ocnei (parţial), Dulgherilor, Eschile (parţial), Gheţariei, Maceşului, Malinului, Mureşului, Oborul de Vite, Odessa, parcarea de pe strada Oştirii, Pinului, rampa Ştefan cel Mare, Tractorului (parţial), Traian, Târgu Cailor, Varului, Viorelelor şi Zidarilor.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275