EVENIMENT

Zilele Academiei de Stiinte Tehnice din Romania vor fi sarbatorite la Sibiu! Vezi PROGRAMUL

Zilele Academiei de Stiinte Tehnice din Romania vor fi sarbatorite la Sibiu! Vezi PROGRAMUL

Zilele Academiei de Stiinte Tehnice din Romania vor fi sarbatorite la Sibiu! Vezi PROGRAMUL2

Academia de Stiinte Tehnice din Romania organizeaza la Sibiu, in zilele de 6-7 noiembrie 2014, cu sprijinul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu, manifestarea stiintifica intitulata generic  “Zilele Academiei de Stiinte Tehnice din Romania”, editia a 9-a. 

In cadrul manifestarii, pe langa comunicarea de rezultate ale unor cercetari stiintifice intreprinse de catre participanti, urmeaza a fi prezentate realizari tehnice notabile din Romania de astazi.

Lucrarile manifestarii se vor desfasura in plen sau pe sectiuni. Informatii suplimentare sunt disponibile in programul conferintei, atasat.

Vezi AICI programul complet!

La manifestarea ce debuteaza  joi, 6 noiembrie 2014, la ora 09:00, in Aula ”Avram Iancu” din cladirea Facultatii de Litere si Arte, B-dul Victoriei 5-7, va fi prezenta conducerea ASTR, in frunte cu presedintele acesteia, dl. Mihai Mihaita, precum si dl. Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309